PROJECTBUREAU RUIMTELIJKE ONTWIKKELING

HOME

 


 

projecten:

STERK WATER 's-HERTOGENBOSCH

NIEUWE WONINGEN IN OUD STADJE RAVENSTEIN

PALANKA, VALKENBURG

HISTORISCH CENTRUM  RONSE (B)

HOUTEN

MONUMENTEN VAN WATERSTAAT

GEULOEVERS, VALKENBURG

AGRARISCH ERFGOED HET GROENE WOUD
EMAIL

 

PROJECTEN

In de loop de jaren heeft Cuijpers Advies / Projectbureau Ruimtelijke Ontwikkeling honderden projecten uitgevoerd, variŽrend van incidentele adviezen tot grootschalige onderzoeken en visievorming. Op deze plaats kan maar een beperkt aantal projecten worden getoond. Als u op zoek bent naar een specifiek project of een specifiek onderwerp, bel (++31(0)6 5146 1115) of mail !

Sterk Water - 's-Hertogenbosch
Ontwikkelingsvisie voor het recreatief varen in en rond de historische binnenstad van 's-Hertogenbosch en de ontwikkeling van de toeristische rondvaarten.

Nieuwe Woningen in oud stadje Ravenstein
Ontwikkeling van een aantal hedendaagse eengezinswoningen in een historisch straatje in het beschermd stadsgezicht Ravenstein.

Palanka - Valkenburg aan de Geul
Historisch-stedenbouwkundig analyse van de locatie van hotel Palanka dat staat op de fundamenten van de middeleeuwse stadsmuur van Valkenburg aan de Geul.

Ontwikkelingsvisie toerisme en historie in Ronse (B)
Een visie op de ontwikkeling van het historische gebied De Vrijheid in de stad Ronse ten behoeve van recreatie en toerisme en ruimtelijke verbetering.

Houten
Historisch-stedenbouwkundige analyses van diverse locaties in Houten ten behoeve van bestemmingsplannen voor diverse ruimtelijke ontwikkelingen.

Geuloevers - Valkenburg
Ontwerp voor de verbetering van de historische kwaliteit en uitstraling van het deel van de Geuloevers van Valkenburg dat in het verleden onderdeel was van de middeleeuwse ommuring van Valkenburg.


valkenburg-1 ontwerp-1Gouverneur Hultmanstraat 2 

5224 CJ  's-Hertogenbosch 

The Netherlands 

+31 651 46 11 15